Opdater WordPressWordPress er super smart når det kommer til opdatering af både wordpress selv, temaer og plugins. Dette er endnu en af de mange fordele WordPress har at tilbyde. Når det kommer til at skulle opdatering en af tidligere nævnte, så er det så nemt som at klikke på en knap. WordPress finder nemlig selv ud af, at finde de nyeste opdateringer, hente dem og installere dem.

WordPress gør dig opmærksom på når der er nye opdateringer klar på flere måder. Så snart du logger ind vil du kunne se, at der er tal og fremhævninger der viser hvilke opdateringer der er tilgængelige. Hvis du klikker øverst til venstre under “Kontrolpanel”, så vil du kunne se en liste over alle opdateringer. Derefter skal du blot vælge hvilket plugin du vil opdaterer og klik på “opdater automatisk”. Så går WordPress i gang med at opdatere og skulle meget kort tid efter være færdig.

Det er generelt en rigtig god ide at foretage en backup af dit WordPress site inden du foretager en opdatering af selve WordPress. Mest bare for at være sikker, men i de mange mange år jeg har brugt WordPress har jeg aldrig været uheldig med en opdatering der er gået skævt eller har ødelagt noget. Nu bruger jeg et plugin som foretager automatisk backup af alle mine filer og databaser dagligt. Det vil jeg forklare i en anden video.

Se med i denne video hvor jeg viser hvordan jeg opdaterer et plugin og hvor jeg taler lidt omkring opdatering af WordPress og temaer:

[emember_protected]

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=gKOWRj8Gn_M

[/emember_protected]

Det er en god ide altid at sørge for WordPress er opdateret til den seneste version. Der kommer oftest nye og forbedrede funktioner  med i en opdatering af WordPress, men tit vil der også være mindre sikkerhedshuller som bliver lukket. Mit råd er derfor at se med i min næste video omkring backup (link kommer her så snart videoen er klar) og så altid holde din WordPress opdateret.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

11 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick.

  Ved du, om det også er et bestemt plugin eller app, der skal til, hvis jeg ønsker at opdatere min blog via min smartphone? Jeg forsøgte at uploade til billede til galleriet, men det kunne jeg ikke.

  På forhånd tak.

  Pia

  • Hej Pia,

   Jeg har tidligere brugt en WordPress app til min iPhone og det virkede super perfekt. Jeg kunne være i skoven, tage et billede, skrive en tekst og uploade det hele over 3G 🙂

   I dag bruger jeg den ikke så meget, men det kan være det kommer igen. Bare søg i iTunes efter WordPress så kommer den helt sikkert frem.

   Håber det giver svar på dit spørgsmål.

 • Hej Nick Martin

  Jeg har ikke “plugin” i mit kontrolpanel på min wordpress side, hvad kan det skyldes?

  Håber du kan hjælpe:-)

  Mange hilsner Maria

 • Hej Martin
  Jeg har fået lavet en hjemmeside i wordpress , forkbite temaet .
  Men når man klikker ind på mit site både direkte i URL og organisk søgning så vises mine udgivelser ikke . Altså det er min hjemmeside som den så ud da jeg lige fik lagt den ud og slet ikke som den ser ud idag .

  Alt hvad jeg laver om på sitet og alle tekster bliver ikke udgivet ?
  Har du et bud på hvorfor ?
  Venlig hilsen steffan

  • Hej Steffen,

   Jeg skulle meget gerne have sendt dig en mail med svar, har du fået den? Har du sikret at dine indlæg/sider er blevet publiceret? Har du evt. lavet om på dit domænenavn (f.eks. flyttet det)?

  • Hej igen Steffan,

   Jeg fandt din email med login og var lige inde og kigge. Kan se du har oprettet koedauktionen ud over kødauktionen korrekt? Sådan som det ser ud, så viderestiller koedauktionen til kødauktionen og det er som ugangspunkt ikke rigtig godt. Har du registreret dig hos Unoeuro? De er super gode til at hjælpe med denne slags ting. Send dem en email hvor du forklarer om dit problem, og så kan de hjælpe hurtigt.

   Du skal bruge koedauktionen som dit hoved navn og der hvor WordPress skal være installeret. Så kan du bruge kødauktionen til at viderestille trafik til koedauktionen i stedet for den anden vej rundt.

   Det er helt sikkert derfor du oplever de problemer du har. Men bare rolig, Unoeuro har super kundeservice så send dem en supportforespørgsel fra dit kontrolpanel hvor du forklarer om dit problem.

   Skriv endelig tilbage når du hører fra dem 🙂

 • Hej Nick
  Jeg har netop opdateret min wordpress hjemmeside http://www.sylteogsav.dk – det gik imidlertid galt og en af mine plugins gjorde at jeg ikke kunne åbne hjemmesiden. Jeg skrev til Surftown support, som tidligere har hjulpet med samme problem, og har nu fået deaktiveret alle mine plugins og support har lagt dem i en ny mappe i FTPen. Dette for at jeg selv skal flytte dem en af gangen, for at se hvilken der er synderen. Min hjemmeside fungerer således nu via URL, men jeg ved ikke hvordan jeg flytter mine plugins tilbage til roden og genaktiverer dem. Kan du hjælpe?? Har du evt en video om dette problem??
  Venligst Stine

  • Hej Stine, det nemmeste er nok bare at du downloader mappen med plugins til din computer. Derefter kan du uploade en af gangen i mappen /public_html/wp-content/plugins ved hjælp af dit FTP program. Du skal så muligvis aktivere dem en ad gangen igen i WP admin. Håber det hjælper?

 • Hej Nick.
  Jeg har opdateret WP og efter opdateringen er mine sider begyndt at skrive i koder i stedet for billeder og almindelig tekst.
  Hvordan laver jeg det om som det var før .
  Hilsen Jacob