Det er på tide at komme i gang! I denne korte video kigger vi inde i kontrolpanelet på lav din egen hjemmeside for at se hvor slemt det står til. Det er vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret, så det vil vi selvfølgelig sørge for i denne video. Vi kigger også på de eksisterende plugins som er installeret for at rydde lidt op.

Det er også vigtigt at holde sine temaer opdateret, og faktisk anbefaler jeg at man sletter de temaer som man ikke bruger. Ingen grund til at have noget liggende hvis ikke du bruger det.

Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

6 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hey Martin! Godt at se, du er igang igen. Et hurtigt spørgsmål om sikkerhed. Du advokerer temmelig kraftigt for plug-in’et “Wordfence”. Jeg bruger i stedet Bulletproof Security, der så vidt jeg kan se indeholder samme (måske endda flere) sikkerhedselementer – inkl. DB-backup. Nogle kommentarer? Er Wordfence en bedre løsning?

    Bedste hilsener,
    Rune

    • Hej Rune, jeg er sikker på Bulletproof Security gør mindst lige så godt et arbejde. Der er selvfølgelig flere derude, men jeg har bare brugt og fulgt Wordfence i meget lang tid. Så jeg kender det og kan sige god for det.

  • Hej Nick. Jeg har ca. siden midten af dec. 18, ikke kunnet vedhæfte filer (xxx.com) til min tekst. Jeg har heller ikke kunnet “Åbne link i et nyt faneblad” hverken for links eller emner fra bibliotek.
    Jeg har den oplevelse, at det er kommet efter at jeg opdaterede TwentyTen temaet ? Designet på siden jeg skriver på, har også ændret sig. Hvad er gået galt ?