I dette indlæg viser jeg hvordan du kan tilføje billeder, video og lyd i WordPress og også hvordan du kan indstille dem så de passer bedre ind i dine WordPress indlæg og/eller sider. Denne sektion består af 3 forskellige videoer der hver i sær går i dybden med det at håndtere medier i WordPress. Vi kigge meget på selve “medier” funktionaliteten i WordPress og viser hvordan du bliver en haj til at indsætte billeder, video og lyd i dine WordPress sider og indlæg.

Se med i videoerne  herunder:

Sådan indsætter du billeder i WordPress:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1464″]

Sådan indsætter du videoer i WordPress:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1483″]

Sådan indsætter du lyd i WordPress:

[jwplayer player=”1″ mediaid=”1486″] 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Tilføj Billeder, Video og Lyd i WordPress, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Nick Martin

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

View all posts

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hej mit navn er Nick Martin

Velkommen til Lav Din Egen Hjemmeside! Her viser jeg dig hvor nemt det er at bygge din helt egen hjemmeside med Wordpress. Du kan se instruktionsvideoer og læse nyttige artikler omkring alt det der skal til for at lave sin egen hjemmeside.

Blog Score

Average blog rating:

8.5