I den første video viser jeg hvordan du meget nemt kan sikre din hjemmeside ved at oprette et SSL certifikat og installere det på din WordPress hjemmeside. I gamle dage (2001-2012) var det vildt besværligt og kostede penge. I dag er det super nemt og ganske gratis. I den første video viser jeg de to trin der skal til for at få HTTPS vist når folk besøger din hjemmeside:

 1. Oprette et SSL Certifikat
 2. Installere Really Simple SSL plugin for at aktivere certifikatet

Mere skal der faktisk ikke til for at ændre http til https for din hjemmeside. Der er masser af fordele ved at gøre det. Google vil give hjemmesiden mere synlighed og dine besøgende vil føle sig meget mere sikre på din hjemmeside.

I den næste video viser jeg hvordan du efterfølgende skal opdatere din Google Analytics og Webmaster Tools. Hvis du endnu ikke har fået brugt/installeret disse så behøver du ikke bekymre dig om næste video. Hvis du derimod har brugt Google Analytics og/eller Webmaster Tools, så se med herunder. Jeg viser hvordan du får opdateret begge så de virker med din nye https links:

Hvis du har nogen spørgsmål til videoerne eller hvordan du kan ændre din http til https ved at installere et SSL certifikat til din hjemmeside, så smid endelig en kommentar.

 

Nick Martin

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

8 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej
  Du siger i videon at vi må komme med temaer og jeg har et som er :
  Det med SEO giver mig mange problemer og jeg kan desværre få det til at virke,så det kunne være godt at få mere viden om.
  Næste er et sidemap hvad er det og hvordan opretter man et sådan ???
  Mange hilsner
  Benny Nielsen

  • Hej Benny, super! Mange tak for din feedback. SEO er helt sikkert noget vi kommer til at snakke en masse om i de kommende videoer. Så snart hjemmesiden er blevet helt opdateret med nyt design osv, så går vi i krig med at få siderne til at rangere højt på Google og der skal vi lære en masse om SEO. Desværre er SEO en langsigtet løsning, så resultater fra ens arbejde ses typisk først rigtig 2-6 måneder senere.

   Men jeg har skrevet på listen at vi får lavet en masse videoer omkring SEO, mange tak!

 • Hej Nick
  Tak for dine gratis videoer, det er skønt at du vil dele dine erfaringer med en, som jeg, mindre e-begavet.
  Jeg har en enkelt forespørgsel:
  Har du eller kender du til – en tjekliste, som man kan bruge når man starter en ny wordpress side op?
  Jeg er ved at starte min 3. wordpress-side op, så jeg er stadig meget ny i det.
  Så jeg mangler en tjek-liste så jeg kan følge en rækkefølge i de vigtigste plugins og indstillinger, så jeg ikke bare får rodet en masse unødvendigt sammen og så mangle noget endda.
  Kender du en eller har du en?
  vh Anne-Lise Østertoft
  se http://annelise-oestertoft.dk/

  • Hej Anne-Lise, det er bare en super god ide! Jeg har ikke en decideret checkliste, men det er en mega god ide som jeg har skrevet på listen over videoer. Tusinde tak!

 • Selv tak.
  Så vil jeg lede videre efter en egentlig tjekliste og ellers selv lave en efterhånden som jeg bygger siden op.
  Det er ikke helt let at lære sig selv at lave en WordPress side men efter de første to har jeg fundet ud af at det er klogt at følge en rimelig fast rækkefølge og ikke rode for meget sammen.
  Glæder mig til at se din video engang i fremtiden.
  Tak for nu. Vh Anne-Lise

 • Jeg har lige set din video om SSL, men den procedure du beskriver hos uno-euro som skulle være gratis, kan jeg ikke finde. Jeg skal også have admin- mail mv. Er der et andet sted at gå ind med dette?