[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]I denne video tager vi et detaljeret kig paa WordPress indlæg og de forskellige indlægsformater, som du kan bruge, naar du opretter nye indlæg. Der findes en video omkring dette emne til gratis medlemmer, som du kan starte med, hvis du ikke er V.I.P. medlem. I denne video gaar jeg i dybden med alle de forskellige indstillinger der findes, naar man opretter WordPress indlæg.

Jeg vil isaer gaa i dybden med de forskellige WordPress indlægsformater, som der findes i oejeblikket. Det kan være smart, at bruge disse forskellige WordPress indlægsformater, hvis du gerne vil have et specielt design til dine indlæg. Se i videoen hvordan du kan bruge de forskellige indlægsformater til at faa den oenskede effekt paa din forside.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”731″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.