[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]WordPress Indstillinger[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]I denne artikel går jeg igennem alle WordPress indstillingerne som findes i WordPress menuen “Indstillinger”, som du finder ude i menuen til venstre. Under denne menu findes der en række undermenuer der giver dig mulighed for, at stille på forskellige indstillinger til WordPress. Du kan for eksempel indstille din forside, generelle indstillinger til nye indlæg og vigtigst af alt, indstille dine permanente links. 

WordPress Indstillinger Vokser Med Nye Plugins

Der er mange plugins som også har deres egne indstillinger. Tit så vil du opleve, at du installerer et plugin uden at kunne se, hvor det blev tilføjet i dit kontrolpanel. Mange gange så bliver mindre plugins som forbedrer din hjemmeside lagt inde under WordPress Indstillinger menuen. Så den menu kan altså sagtens udvide sig og du vil kunne finde flere indstillinger derunder med tiden som du tilføjer nye plugins.

Permanente Links I WordPress Indstillinger

Den vigtigste undermenu under Indstillinger er dine permanente links. Det er her du bestemmer hvordan WordPress skal vise dine links i browseren. Det er vigtigt, at du forstår hvordan dette fungere og det viser jeg i en af videoerne herunder. Permanente links bør indstilles som noget af det første under en ny installation af WordPress og burde derefter ikke ændres på et senere tidspunkt. Det er sådan, at andre hjemmesider vil linke tilbage til din hjemmeside over tid, og hvis du ændrer dine permanente links, så ændrer du den måde WordPress bygger dine sider, og de links som peger hen til din hjemmeside vil ikke være korrekte længere. Hvis folk klikker på et link som er ødelagt (broken link) så vil de møde en fejl 404 (siden eksisterer ikke) på din hjemmeside, hvilket ikke er optimalt. Så vælg en struktur for dine permanente links og for så vidt muligt lad være med at ændrer dem senere 🙂

6 Videoer Om WordPress Indstillinger

Herunder kommer alle 6 videoer som viser og forklarer hvordan alle disse indstillinger virker. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så er du meget velkommen til at skrive i slutningen af denne artikel eller inde på vores VIP forum.

WordPress Indstillinger Generelt

[jwplayer player=”1″ mediaid=”980″]

WordPress Indstillinger Skrivning

[jwplayer player=”1″ mediaid=”981″]

WordPress Indstillinger Læsning

[jwplayer player=”1″ mediaid=”982″]

WordPress Indstillinger Diskussion

 [jwplayer player=”1″ mediaid=”997″]

WordPress Indstillinger Medier

[jwplayer player=”1″ mediaid=”998″] 

WordPress Indstillinger Permanente Links

[jwplayer player=”1″ mediaid=”983″] [jwplayer player=”1″ mediaid=”984″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

1 kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg er ved at lave et link til 2 undermenuer. Men “hovedlinket” skal ikke komme ind på en side, men blot opføre sig som en rullemenu. Hvordan kan jeg gøre dette ? Tak 🙂