[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]WordPress kommentarerWordPress kommentarer er en super god måde at interagere med dine besøgende og brugere på din hjemmeside. Det giver besøgende mulighed for at still spørgsmål, tilføje deres synspunkter og give ris og ros til din hjemmeside. I WordPress kan du styre hvordan kommentarer skal indstilles fuldstændig til dit behov. Du kan fjerne alle kommentarer fra alle sider og indlæg eller bestemme hvordan WordPress kommentarer skal optræde på specifikke sider og indlæg. Alt dette ohg mere viser jeg hvordan i denne video omkring administration af WordPress kommentarer.

Administration af WordPress Kommentarer

Det er nemt at administrere kommentarer i WordPress når du ved hvordan. I denne video vil du se og lære alle de forskellige metoder du kan bruge til hurtigt og nemt komme igennem dine WordPress kommentarer. Hvis du har en hjemmeside hvor folk er villige til at bruge tid på at give dig en kommentar, så skal du tage det meget seriøst og svare tilbage til alle. Det er hvert fald mit syn på det. Det gælder nok ikke alle tilfælde, men det er også godt for søgemaskinerne, da det bliver registreret som nyt indhold på dine sider.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”930″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.