I denne video omkring WordPress kontrolpanel og forside viser jeg hvordan du som administrator kan bruge de funktioner som er tilrådighed i en standard installation af WordPress. Vi tager et grundigt kig på alle de ting du kan ændre og indstille som du gerne vil have det. Der er faktisk en del ting, som de fleste overser bare på forsiden i WordPress kontrolpanelet, men efter du har læst denne artikel og set videoen vil du kende til samtlige funktioner og vide præcis hvilken funktion de har.
[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]I denne videoserie (10 videoer) omkring WordPress kontrolpanel og forside viser jeg hvordan du som administrator kan bruge de funktioner som er tilrådighed i en standard installation af WordPress. Vi tager et grundigt kig på alle de ting du kan ændre og indstille som du gerne vil have det. Der er faktisk en del ting, som de fleste overser bare på forsiden i WordPress kontrolpanelet, men efter du har læst denne artikel og set videoen vil du kende til samtlige funktioner og vide præcis hvilken funktion de har.

WordPress Administration

[jwplayer player=”1″ mediaid=”920″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

4 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick,
  Jeg har været din supergode hjemmeside igennem, men kan ikke helt finde svar på hvad der måske er et ret enkelt spørgsmål: jeg har netop installeret wordpress og tester lidt på at starte min blog. Jeg har valgt at lave to statiske sider (en Forside og en Om mig) og resten af menuen er kategorier (sådan er navigationen umiddelbart mest logisk for mig, måske jeg bliver klogere).
  Anyway, det jeg slet ikke kan finde ud af er, hvordan jeg får sat forsiden op til at være 1: landing page (lige nu er landing page babula.dk, men hvor h… administrerer jeg den?) og til at være det eneste sted, hvor alle indlæg er at finde samlet i kronologisk rækkefølge.
  Jeg håber du forstår hvad jeg mener og at du har tid til at hjælpe mig 🙂
  Mange hilsener
  Louise

 • Security check failed on login
  denne besked for jeg når jeg forsøger at logge ind og se videoerne som V.I.P. medlem. Jeg har betalt…
  Hvad er det for noget rod?

  Jeg er nybegynder, og det her synes jeg er meget rodet. Hvor kan man finde videoerne i “kronologisk” rækkefølge? Ja, du må meget undskylde, men det er ikke superfedt!

  Mvh.

  Timm Hersted

  • Hej Timm, meget ked af du har oplevet rod i hjemmesiden. Der var et plugin som gjorde at man ikke længere kunne logge ind og oprette sig som bruger i et par dage. Det er nu rettet og alt burde virke fint igen. Hvis der er noget specielt du leder efter (video) så sig endelig til.