WordPress LinksI denne video viser jeg hvordan du kan bruge WordPress links til at vise hvilke andre hjemmesider du personligt synes er super fede, eller for at linke videre til dine andre hjemmesider. Det er ikke sikkert, at alle som ser denne video har muligheder for at bruge WordPress links menuen, da den er ved at blive faset helt ud af WordPress core installationen. Jeg kan ikke fortælle præcis hvorfor WordPress gerne vil udfase deres links menu, men det har været undervejs længe.

WordPress Links Kan Stadig Oprettes Uden Links Menuen

Selvom WordPress udfaser deres links menu, kan det stadig lade sig gøre, at oprette en widget, som fungere næsten på samme måde, som den game WordPress links menu. I nedenstående video viser jeg to forskellige tricks til, hvordan du kan oprette links til andre hjemmesider. Det kan faktisk være en fordel for din egen hjemmeside, at linke til andre relevante og kvalitets hjemmesider, som har en høj Google autoritet.

Hvorfor Udfaser WordPress Deres Links?

Det er ikke helt klart og tydeligt hvorfor WordPress vælger at udfase deres WordPress links menu. Den største grund jeg kan finde på nettet er fordi de gerne vil forbedre UI (user interface) for alle installationer af WordPress 3.5+ og opfordrer alle WordPress brugere til at bruge en af de to løsninger jeg viser i videoen. Personligt har jeg ikke brugt links menuen særlig meget, men for nogle andre havde det en stor konsekvens. Se med i videoen herunder hvis du har været vant til at bruge WordPress links menuen tidligere, da den højst sandsynligt ikke findes længere i senere versioner af WordPress.

Hvis du er nysgerrig, så kan du se læse denne ticket på WordPress.org for flere oplysninger og for at læse hvordan WordPress holdet taklede skiftet, med at udfase WordPress links fra WordPress kerne installationer efter version 3.5.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”861″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

2 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hej Nick

    Jeg har kun været i gang ca 1½ md. så jeg kender ikke den gl. link-meny. Synes jeg har rimeligt styr på at lave links i nyt vindue samt linke til egne indlæg. Men flere gange oplever jeg at der af sig selv bliver linket til ord i egen tekst, som jeg ikke kan fjerne igen. F.eks har jeg en side der hedder Artikler, og når jeg så skriver ordet artikler i et andet indlæg bliver det lavet til et link til siden Artikler. Har prøvet at fjerne dem med den knækkede kæde men det virker ikke. Hvordan fjerner jeg sådanne selvopståede links ?
    Og lige en anden ting: hvordan laver jeg en “knap”, tilbage til toppen, på en side/indlæg ?
    Mvh. Per