[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]Hvad dækker WordPress medier over og hvordan kan du udnytte denne funktion? I denne video tager vi et grundigt kig på, hvordan du tilfoejer medier i WordPress. Når jeg siger WordPress medier så tænker du måske billeder, men medier er meget mere end blot billeder. Du kan rent faktisk tilføje mange andre type medier som lyd, video, PDF, word og mange flere.

Vi kigger også på hvordan du får oprettet et galleri på din WordPress hjemmeside. Det kan virke indviklet hvis ikke man ved hvordan WordPress opretter gallerier, men så snart du har set denne video, så vil du forstå WordPress gallerier meget bedre og være i stand til selv at oprette, tilføje og ændre WordPress medier i et galleri.

Jeg viser selvfølgelig også hvordan du uploader WordPress medier til din hjemmeside, så du frem over kan bruge dem direkte fra din server. WordPress behandler medier, billeder, på en smart måde, så der rent faktisk oprettes flere versioner af samme billede i forskellige størrelser. Jeg viser et kort eksempel i denne video omkring WordPress medier.

Se Videoen Omkring WordPress Medier

[jwplayer player=”1″ mediaid=”759″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

9 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick!

  Hvad kan jeg gøre, så jeg kan se denne video?

  i’m in need!
  Og tak for dine super gode guides ang. website-opsætning

 • Hej Martin

  Jeg er blevet VIP medlem men jeg kan ikke se videoen.
  Hvad gør jeg så, der er faktisk flere jeg ikke kan se.
  Ellers tak for den kæmpe hjælp dine videoer giver, det var aldrig gået uden dem

  • Det var underligt. Kan du se, at din status er VIP i sidemenuen? Du ser ud til at have alle de rigtige indstillinger fra administrationen.

   Slet dine cookies og midlertidige internetfiler og se om det lykkedes hvis du logger ind igen. Du burde kunne se alle videoer nu.

   Hold mig endelig opdateret.

 • Hej igen Nick

  Nu har jeg slette mine cookies og midlertidige internetfiler og genstartet computeren, men lige meget hjælper det. Der står VIP i sidemenuen.
  Hvad skal jeg så gøre?

 • Hej Nick
  Jeg er VIP medlem og burde kunne se videoen om medier, men når jeg trykker play får jeg videoen om indstillinger af medier, som også vises under gennemgangen af indstillinger. Er det bare hos mig, den er gal eller er der en “smutter” i dine links?