[emember_protected not_for=3 do_not_show_restricted_msg=1]
[/emember_protected]WordPress plugins er det, som gør WordPress til et super fedt CMS system! Med plugins kan du udvide din WordPress hjemmeside til stort set lige det du kan forestille dig. Og det smukkeste ved det hele er, at du kan gøre det helt uden at kode en eneste linie. Med WordPress plugins findes der muligheder for at lave alle slags hjemmeside, bare meget billigere og meget hurtigere end hvis du skal have en programmør til at lave det til dig. Selvfølgelig er det ikke HELT det samme, da programmører kan lave ting 100% til det lige netup du skal bruge. Det kan plugins også, men det er tit at du rammer 90%-95% af det du skal bruge i en standard installation.

Sådan Installerer Du WordPress Plugins

I denne video viser jeg dig hvordan du kan finde og installere WordPress plugins. Det er mega nemt så snart du har set det en gang! I tidernes morgen skulle vi downloade fra WordPress.org for derefter at uploade til vores egen hjemmeside før vi kunne aktivere det nye plugin. I dag kan vi gøre det hele direkte fra administrationspanelet og det er det jeg vil vise i denne video.

Alle Typer WordPress Plugins Findes

Der findes seriøst plugins til alt hvad du kan forestille dig på en hjemmeside. Nogle af de aller mest populære kategorier er indenfor sikkerhed og backup, udvideler til administrationspanelet, billedgallerier, e-handel, temaer og widgets. Hvis du har en ide til noget du godt kunne tænke dig at lave med en hjemmeside, så prøv at søg efter [dit nøgleord] + wordpress plugin og se hvad der dukker op. Prøv f.eks. “facebook wordpress plugin” og se hvor mange muligheder der er, at integrere med Facebook.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”942″]
Avatar photo

Nick Martin

Jeg har været aktiv indenfor Internet Marketing siden 2000 og har i tidens løb oprettet rigtig mange forskellige hjemmesider! Jeg startede med at lære om HTML, Perl, PHP og SQL. I dag koder jeg slet ikke! Det tager for lang tid! I stedet bruger jeg WordPress som er helt fantastisk! Mit mål med Lav Din Egen Hjemmeside er, at du kommer nemt og hurtigt i gang med at lave dine egne hjemmesider.

Se alle indlæg

3 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • jeg mangler plugin funktionen i min wordpress, den er der simpelthen bare ikke – hvordan kan det være?

  • Hej Nick
    Jeg har på min side, nogle lange lister (med henvisning til artikler) ordnet alfabetisk.
    Findes der et plugin, hvor man via et alfabetet øverst kan springe ned til et valgt bogstav, så man er fri for at scrolle langt ned af siden til bogstavet ?
    Mvh. Per