WordPress Kursus

WordPress Kursus Med 60+ Videoer For Alle

httpvh://www.youtube.com/watch?v=sTh6bNktkU8&vq=hd720

Find et WordPress kursus som passer godt til dig. Her på Lav Din Egen Hjemmeside opretter jeg løbende nye videoer, og kategoriserer dem i et WordPress kursus, som er tilgængeligt for både besøgende, gratis medlemmer og V.I.P. medlemmer. Det er et online WordPress kursus, som du kan følge fuldstændigt som det passer dig. Kurserne er også dynamiske, forstået på den måde, at jeg løbende tilføjer nye videoer. Hvis du er helt nybegynder, så kan du finde videoer der viser dig hvordan du kommer i gang med WordPress. Hvis du har fået installeret WordPress så findes der en række videoer, som viser dig hvordan du kommer lidt videre. Disse videoer kan du finde i det WordPress kursus for gratis medlemmer. Når du er klar til at lære alt om WordPress, plugins, temaer, sikkerhed og meget mere, så findes der et WordPress kursus til V.I.P. medlemmer.

Der er ingen tvivl om, at WordPress bliver mere og mere udbredt på nettet. Virksomheder er også begyndt at se værdien i en WordPress hjemmeside og der er i dag rigtig mange mindre virksomheder, som specialiserer sig i, at lave WordPress hjemmesider til kunder. Formålet med Lav Din Egen Hjemmeside og disse WordPress kurser er, at vise dig hvordan du selv kan lave hjemmesider og ikke skal betale de 7.500+ kr. en typisk installation og opsætning af WordPress koster i dag.

Start Med WordPress Kursus Til Besøgende

I dette WordPress videokursus bliver du introduceret til WordPress og jeg viser dig hvordan du kommer i gang med din helt egen hjemmeside og dit helt eget domænenavn. Når du har gennemført dette WordPress begynderkursus, vil du være i stand til at oprette en WordPress hjemmeside.

Klik Her For At Se Videoer I WordPress Kursus For Begyndere

Fortsæt Med WordPress Kursus Til Gratis Medlemmer

Du har nu mulighed for, at registrere dig som gratis medlem her på Lav Din Egen Hjemmeside, hvilket giver dig adgang til flere WordPress videoer. I dette WordPress kursus vil du lære hvordan de mest grundlæggende funktioner i WordPress bruges. Du vil herefter være i stand til at konfigurere WordPress til det du skal bruge.

Klik Her For At Se Videoer I WordPress Kursus Til Grats Medlemmer

15 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • hej jeg synes at denne hjemmeside lav din egen hjemmeside er meget god og også fordi du kan lære dig selv at lave din egen hjemmeside.

 • Hej Martin, jeg har nu set alle de videoer, der er tilgængelige som gratis bruger. Jeg vil ikke sige, at jeg har en brugbar hjemmeside. Jeg savner selv at kunne styre hvordan tingene står på siden. Rent faktisk er det er røvkedelig hjemmeside. Det samme billede på alle sider og teksten står bare linje efter linje. Jeg kan ikke styre menuen foroven. Når jeg så forsøger med noget så står dt der og jeg kan ikke få det væk igen. F. eks. står der Fobier, som skulle have været en dropdown, det er den også det rigtige sted, men den skulle så ikke stå i menulinjen. Jeg kan ikke nogen steder se hvordan jeg sætter billeder ind. I bunden står der en formularlignende ting på alle sider. Faktisk som den jeg skriver i her. Undtaget forsiden, som jeg har sat til statisk, fordi jeg ikke skal have en blok, det er heller ikke meningen, at mine besøgende skal kunne skrive svar på alle mine sider. Ingen af dine videoer siger hvordan man få siden til ikke at ligne en blok. Hvordan får jeg hjemmesiden til at se bare en smugle spændende ud. Hvor kan jeg søge oplysningerne, hvis jeg ikke kan finde dem på din hjemmeside.
  Mvh Melene

 • hej jeg skal til at lave en hjemmeside ville bare høre om mand kan overfør csv filer og om mand kan sættte siden op som mand vil vi har prøve de presta shop de kan vi slet ikke få styr på ville gerne bygge siden op med forskel vare og foto som eksempel Mikka.dk har opsat siden

  • Hej Henrik, beklager det sene svar. Med WordPress der skal man ikke rigtig uploade noget for at formatere og opsætte sin hjemmeside. WordPress (som du nok ved nu) bruger temaer til opsætning. Hvis du en dag falder over en hjemmeside du synes ser rigtig lækker ud, så er der gode chancer for det er WordPress og du kan bruge http://whatwpthemeisthat.com/ til at finde us af hvilket tema de bruger 🙂

 • Hej
  Vores datter og svigersøn har oprettet en webshop i WordPress med professionel hjælp og meningen er så nu at de selv skal administrere den og det finder de lidt svært. Jeg har nu fået lov til at hjælpe dem med det. Så derfor har jeg oprettet en wordpress hjemmeside, som jeg bruger som en slags ”øveside” Så kan jeg nemlig lave fejlene her og ikke på deres webshop. Desuden har jeg set mange af dine kursus videoer og de har faktisk været til meget stor hjælp. Nu er det sådan, at jeg ikke har et domæne navn til min ”øveside” derfor hedder den: http://www.knudfj.wordpress.com Det er altså ikke installeret nogen steder. Jeg vil jo gerne have den til at ende med ( .dk ) Hvis jeg køber domænenavn hos Unoeuro kan det så umiddelbart overføres til min ”øveside og hvordan gør jeg det? Spørgsmål nr. to er: Jeg har i forvejen en 123hjemmeside, hvortil jeg har domæne navnet knudj.dk registreret hos DK Hostmaster A/S. Jeg er nu blevet så begejstret for WordPress at jeg gerne vil bruge mit domæne navn på min WordPress side. Kan det lade sig gøre, eller skal jeg starte helt forfra? Hvordan kringler man lige det? På forhånd tak.

  Mvh. Knud Jensen

 • Hej Nick
  Jeg kan se at du skriver at det er bøvlet at lave hjemmesider i WordPress fra en mac, og det bekymrer mig lidt : /
  Jeg har hørt at man kan lave hjemmesiden i Dreamweaver og derefter nemt sætte den ind i WordPress – og derefter arbejde videre med siden i WordPress også – er det korrekt? Og gør det det nemmere, når nu man sidder ved en mac?

  • Hej Jette, det beklager jeg at du har fået det indtryk. Hvis du kan huske hvor jeg har skrevet det, så må du meget gerne dele det, da det er helt forkert 🙂 Jeg har selv brugt mac i over 10 år og det har faktisk ikke noget med hvilken maskine man bruger hvis man gerne vil lave WordPress, da det hele foregår i browseren 🙂 Med mindre selvfølgelig du er ude i at sætte din egen server og database op lokalt, men det lyder ikke sådan? Det er muligt at lave temaer til WordPress, men jeg vil ikke anbefale Dreamweaver til det. Plus, det burde slet ikke være nødvendigt i starten, da der findes tusindvis af gratis temaer til WordPress allerede.

   Er du web udvikler og kender til kode?

 • Hej Nick,
  jeg har været igang med at lave en hjemmeside på wix.com, efter at have været et kort smut omkring wordpress som forekom mig helt uoverskuelig. Nu er jeg også kørt fast på wix og er ikke i tvivl om at det er fordi jeg er it-analfabet og skal have det hele ind med skeer (har pt. ikke pengene til at købe mig til hjælpen og vil også gerne lære det.) Jeg forstår bl.a. ikke det her med at lave ankre. Hvordan man egentlig gør det (ved ikke om det er et wix-begreb eller mere alment begreb?)Det der er fedt ved wix er at man kan vælge en side, der har et helt setup med billeder og stil, til den genre man arbejder med. Kan man også få det med wordpress (er det det du kalder temaer)? Jeg har på fornemmelsen at wordpress er bedre på den lange bane. Har du nogle anbefalinger til hvorfor jeg skal vælge det ene frem for det andet? Hvis man har valgt et tema og gerne vil bruge et billede i andre sammenhænge, kan man så det? Tak for svar, det virker til at være en super hjemmeside du har lavet som nok kan få sådan en som mig lidt længere end jeg er kommet indtil videre. Bedste hilsner Charlo