Find et WordPress kursus som passer godt til dig. Her på Lav Din Egen Hjemmeside opretter jeg løbende nye videoer, og kategoriserer dem i et WordPress kursus, som er tilgængeligt for både besøgende, gratis medlemmer og V.I.P. medlemmer. Det er et online WordPress kursus, som du kan følge fuldstændigt som det passer dig. Kurserne er også dynamiske, forstået på den måde, at jeg løbende tilføjer nye videoer. Hvis du er helt nybegynder, så kan du finde videoer der viser dig hvordan du kommer i gang med WordPress. Hvis du har fået installeret WordPress så findes der en række videoer, som viser dig hvordan du kommer lidt videre. Disse videoer kan du finde i det WordPress kursus for gratis medlemmer. Når du er klar til at lære alt om WordPress, plugins, temaer, sikkerhed og meget mere, så findes der et WordPress kursus til V.I.P. medlemmer.

Der er ingen tvivl om, at WordPress bliver mere og mere udbredt på nettet. Virksomheder er også begyndt at se værdien i en WordPress hjemmeside og der er i dag rigtig mange mindre virksomheder, som specialiserer sig i, at lave WordPress hjemmesider til kunder. Formålet med Lav Din Egen Hjemmeside og disse WordPress kurser er, at vise dig hvordan du selv kan lave hjemmesider og ikke skal betale de 7.500+ kr. en typisk installation og opsætning af WordPress koster i dag.

Start Med WordPress Kursus Til Besøgende

I dette WordPress videokursus bliver du introduceret til WordPress og jeg viser dig hvordan du kommer i gang med din helt egen hjemmeside og dit helt eget domænenavn. Når du har gennemført dette WordPress begynderkursus, vil du være i stand til at oprette en WordPress hjemmeside.

Klik Her For At Se Videoer I WordPress Kursus For Begyndere

Fortsæt Med WordPress Kursus Til Gratis Medlemmer

Du har nu mulighed for, at registrere dig som gratis medlem her på Lav Din Egen Hjemmeside, hvilket giver dig adgang til flere WordPress videoer. I dette WordPress kursus vil du lære hvordan de mest grundlæggende funktioner i WordPress bruges. Du vil herefter være i stand til at konfigurere WordPress til det du skal bruge.

Klik Her For At Se Videoer I WordPress Kursus Til Grats Medlemmer

VN:F [1.9.22_1171]
Hvad synes du om denne artikel?
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
WordPress Kursus Med 60+ Videoer For Alle, 8.5 out of 10 based on 6 ratings