Tips og Tricks til WordPress

WordPress Tips & Tricks

Her vil jeg liste en masse videoer der handler om WordPress generelt og andre plugins. Det er også her, at du vil kunne finde videoesvar til de spørgsmål som jeg får stillet af andre VIP medlemmer, hvis ikke de passer ind i en eksisterende kategori.

4 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hej Nick
  Hvordan lægger man “knap” til Facebook, Google+, Linkedin etc. ind på menulinjen . Jeg vil godt have det ind f.eks. oppe til højre side af menulinjen – ligesom på din hjemmeside???
  Hilsener
  Kenn

  • Hej Kenn,

   Det kommer meget an på det tema som du bruger. Jeg bruger Arras og de har lagt knapperne der som standard. Nogle temaer kommer med Facebook/Twitter/osv integreret, så skal man bare indtaste sine oplysninger for hver. Andre gør ikke, og der kan man nemt installere en af de mange “social sharing” plugins som der findes til WordPress. Prøv at søge på google efter “facebook like wordpress plugin” eller “social sharing wordpress plugin” eller lignende. Så dukker der masser af muligheder op 🙂

 • Hej Nick, hvorfor har jeg stadig ingen adgang til dine fine videoer under “hurtigt start guide”. Du har jo bekræftet at jeg er VIP medlem?
  Andet spørgsmål (der kommer sikkert mange): Hvorfor kan jeg ikke se et tilføjet billede på én af “under siderne”?

 • Hej Nick.
  Jeg har betalt via PayPal for at blive VIP-medlem, men jeg kan stadig ikke komme ind. Hvor lang tid kan der gå ?