tilbud Klik her!3 måneders gratis hosting! Brug koden: WGTRBE ved oprettelse af Unoeuro hjemmeside hosting.

Rediger WordPress Tema CSS Kode – Sådan Gør Du

Rediger WordPress TemaI denne guide kommer vi til at se på hvordan WordPress er bygget op, ved at se nærmere på hvordan vi kan ændre CSS koden. Det bliver en af de lidt længere videoer, da der er en del ting du lærer. Jeg bliver nemlig rigtig tit spurgt, hvordan kan jeg fjerne, ændre, tilføje elementer i et WordPress tema, og svaret vil altid være lidt anderledes. Faktisk vil man sjældent skulle redigere et wordpress tema direkte i koden, men det kan være en stor fordel at vide, hvordan det hænger sammen så man er forberedt på det.

Rediger WordPress Tema CSS Kode

Det vil skal se på i denne video er hvordan du kan manipulere CSS filen til dit WordPress tema. Det bliver vildt og du vil lære hvordan du kan identificere de elementer i dit tema som du gerne vil redigere, du vil lære om en smart metode til at teste ændringerne live og sidst hvordan du kan gemme dine ændringer på en sikker måde. Vi skal altså finde noget CSS kode og ændre/tilføje noget i den kode.

Først Opret Et Child Tema

Inden vi går i gang med at ændre i din CSS kode skal vi lige have lavet et child tema. Det betyder i praksis at vi tager en kopi af dit temas eksisterende CSS kode så vi kan tilføje ændringer. Skulle dit tema på et senere tidspunkt komme med en opdatering, så kan du roligt opdaterer uden at miste dine ændringer som vi laver i denne video. Læs mere om WordPress Child Tema her.

Værktøjer Til At Redigere WordPress Tema

Ud over et child tema skal du bruge følgende:

  • Tekst editor til at redigere i css filerne. Jeg bruger Sublime Text 2 men du kan bruge hvilket som helst tekst program.
  • FTP program. Jeg bruger File Zilla da det er gratis og rent nemt at bruge. Du kan lære mere om FileZilla i child tema videoen.

Alle programmerne er gratis og kan bruges til både Windows og Mac.

Se med i videoen hvis du er klar til at lære hvordan du virkelig kan ændre udseende i dit WordPress Tema:


Please Login to view this content. (Not a member? Join Today!)
You do not have permission to view the comments.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.