WordPress Video Guide Viser Dig Hvordan Du Arbejder Med WordPress

Det er ingen hemmelighed, at jeg er super glad for WordPress! Jeg vil gerne dele min begejstring omkring WordPress med dig i form af en masser wordpress video guides, som konstant holder dig up to date med hvilke muligheder WordPress tilbyder. Jeg synes faktisk det er sjovt at lave video guides omkring WordPress og især når jeg kan se, at andre som os, rent faktisk får gavn af dem.

WordPress Video Guide

Derfor har jeg oprettet denne side, som skal holde styr på alle de WordPress video guides som jeg laver. Herfra har du et komplet overblik over alle video guides jeg opretter omkring WordPress, plugins, sikkerhed, temaer og meget mere. Jeg får personligt meget mere ud at en video guide end at sidde og læse en masse tekst. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, men hvis du også godt kan lide at lære WordPress ved at se video guides så er du kommet til det helt rigtige sted!

 

WordPress Video Guides Til Besøgende

Jeg opretter videoer som alle besøgende på hjemmesiden har adgang til. Disse videoer besvarer de mest basale ting du skal vide om at komme i gang med WordPress. Du behøver ikke tilmelde dig som gratis medlem for at se disse begynder WordPress video guides.

Klik her for at se alle mine WordPress video guides til begyndere

 

Gratis WordPress Video Guides Til Gratis Medlemmer

Du kan se endnu flere WordPress video guides hvis du lader dig registrere som gratis medlem her på hjemmesiden. Disse videoer forklarer hvordan du opstiller WordPress og benytter mange af funktionerne, som findes i administrationspanelet.

Klik her for at se alle mine WordPress video guides til gratis medlemmer

 

Jeg vil gerne gøre det tydeligt for alle mine besøgende, at det koster tid (nogen gange meget tid), at forberede, optage, redigere og publicere mine videoer. Jeg nyder processen og elsker at hjælpe andre som dig i gang med at lave deres egen hjemmeside. Jeg skal dog tjene mine penge et sted, og det er desværre ikke primært her på LavDinEgenHjemmeside.dk endnu. Derfor håber jeg, at du finder masser af værdi i mine video guides, og vælger at opsætte din hjemmeside hos Unoeuro som jeg også selv bruger:

Læs mere om Unoeuro her hvor du også kan finde en coupon som giver dig 3 måneder ekstra uden omkostninger. Unoeuro giver mig en lille kommission for Lav Din Egen Hjemmeside besøgende som bliver kunder hos dem. Med din hjælp kan jeg på sigt fokusere min tid på hjemmesiden og gøre den til Danmarks absolut bedste WordPress video site, hvilket selvfølgelig kommer dig til gode også 🙂

Har du ideer, forslag, ris eller ros så hører jeg gerne fra dig – klik her for at sende mig en besked.

Tusinde TAK for alle jeres positive kommentarer på eksisterende videoer! Jeg ser frem til at lave en masse nye fede WordPress videoer til jer alle!

2 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hej, jeg syntes det er godt med en start guide ;), Men burde du ikke også lave noget om sikkerheds plugins, ? F.eks bruger jeg wordfence, og det er mega godt 😉 Det er surt at være hacket, det prøvede jeg nemlig, men nu er mit webhotel scannet, og fjernet for virus. (Takket være wordfence og andre plugins)